Uima-altaat

Folkpool Lasikuitualtaat

Folkpool tuo nyt Suomen markkinoille sarjan lasikuitualtaita. Kiitos erittäin kestävän rakenteensa, ne eivät pelkästään sovellu hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin, vaan mahdollistavat myös helpon asennuksen.

Erityisen vahva rakenne

Folkpoolin Aquashell on merkittävästi vahvempi rakenteeltaan kuin monet muut lasikuitualtaat. Siten se ei tarvitse mitään betonirakenteita ympärilleen, toisin kuin monet muut tämän tyyppiset altaat. Allas on rakennettu useista UV-suojatuista gelcoat-kerroksista, korkealaatuisista vinyyliesteri- ja polyesteritasoista, sekä erityisen vahvasta lasikuituvahvikkeesta. Lisäksi altaan yläreunaa kiertävä tukeva teräspalkki jäykistää ja vahvistaa sen lopullisesti. Yhtäkaikki allas on ehdottomasti yksi vahvimmista ja kestävimmistä lasikuitualtaista mitä markkinoilta löytyy.

Helppo asentaa – mutta ei sovi ihan kaikkialle

Lasikuitualtaamme tarvitsevat minimaalisen kaivuukuopan ja riittävän kantavan sorapedin ja kunnollisen salaojituksen. Kivimurskeella täytetään myös altaan ympärillä oleva kaivanto – mitään valutöitä ei tarvita. Aquashell toimitetaan yhtenä kappaleena ja nostetaan paikalleen nosturilla. Yleisesti ottaen lasikuitualtaat eivät sovellu paikkoihin, joissa pohjavesi on korkealla ja ne vaativat aina kunnollisen salaojituksen. Keskustele jälleenmyyjäsi kanssa, jos olet yhtään epävarma altaan sopivuudesta tontillesi.

Eri kokoja eri tarpeisiin

Folkpool Aquashell -altaita on valkoisina ja syvän sinisinä Granicoatlakalla, jossa 3D-efekti. Altaita on eri kokoja koosta 2,65 x 5 m kokoon 3,7 x 9,5 m asti. Riippumatta siitä minkä kokoisen altaan otat, kuuluvat portaat aina rakenteeseen.