Uima-altaat

Folkpool Garden

Garden on joustava ja kevytrakenteinen uima-allas, joka voidaan tukevan rakenteensa ansiosta sijoittaa sekä maahan että maanpinnalle. Tämä tekee siitä täydellisen altaan kalteviin ja kumpuileviin puutarhoihin.

 

Kevytrakenteinen maassa ja maanpinnalla

Folkpool Garden on mukava ja helposti asennettava uima-allas, joka voidaan rakentaa lähes minne tahansa. Vankan rakenteen ansiosta se voidaan sijoittaa sekä maahan että maanpinnalle ilman tukimuuria tai reunojen täyttöä. Lisäksi se toimii hyvin myös rinnetonteilla.

Ainutlaatuinen rakenne

Se, että Garden voidaan asentaa sekä maahan että maanpinnalle – ilman vahvistuksia – tekee siitä ainutlaatuisen verrattuna tavallisiin levystä valmistettuihin maanpäällisiin altaisiin, jotka eivät maahan kaivettuna kestä maan painetta vedestä tyhjennettyinä. Kun Garden asennetaan aanpinnalle, kaivanto jää niin pieneksi, että voit muuttaessasi purkaa altaan ja ottaa sen mukaasi uuteen puutarhaan.

Sopivat koot

Kompaktien ulkomittojensa ansiosta – pienimmän mallin halkaisija on 3,9 m – Garden sopii joka paikkaan. Lisäksi se on kevytrakenteinen ja dullinen lämmittää. Monet täydentävät Gardeniaan Jet-Streamilla, jonka ansiosta voit treenata uintia etenemättä metriäkään! Lue lisää kaikista lisävarusteista osoitteesta folkpool.fi.

• Koot: Halkaisija 3,90 m tai 4,85 m sekä kaksi soikeaa mallia 3,6 x 5,1 m ja 3,6 x 6,6 m
• Erittäin kevytrakenteinen
• Voidaan rakentaa maahan tai maanpinnalle ilman lisävahvistuksia

Folkpool Garden 3,9 - nyt 6 629€
Hinta sisältää seuraavat tuotteet: allastikkaat (3 askelta), puhdistuslaite, 6 kW sähkölämmitin, liitäntäpaketti allaskeskuksella, solumuovi, pohjamatto, standardi allaspeite, sekä kemikaali- ja altaanhoitopaketti 9 m imuletkulla

Lisää esimerkkejä
Folkpool Garden 4,85 - nyt 8 201€
Hinta sisältää seuraavat tuotteet: allastikkaat (3 askelta), puhdistuslaite, 6 kW sähkölämmitin, liitäntäpaketti allaskeskuksella, solumuovi, pohjamatto, standardi allaspeite, sekä kemikaali- ja altaanhoitopaketti 12 m imuletkulla

Lisää esimerkkejä