Uima-altaat

Folkpool Classic - ajaton klassikko

Folkpool Classic on ylivoimaisesti myydyin mallimme ja Pohjoismaiden myydyin maa-allas, eikä ihme. Se on käytännöllinen, helposti sijoitettava ja siihen saa runsaasti räätälöityjä lisävarusteita. Classicia saa useina eri kokoina ja eri materiaaleista valmistettuna. Sitä on valmistettu jo 45 vuotta ja yli 11 000 kappaletta. Kyseessä on siis luotettava klassikko.

Folkpool Classic on itsestään selvä valinta monelle altaan hankkijalle, ja ymmärrämme sen täysin. Suorakaiteen muotoinen allas on aina muodissa. Classicin ajaton muoto sopii lähes kaikille tonteille ja sen kestävä rakenne on suhteellisen kevyt. Lisäksi Folkpool Classic on uima-altaistamme juuri se, johon on valittavana eniten lisävarusteita ja allaspeitemalleja.

 

Useita kokoja ja syvyyksiä

Yksi Classicin suosion syistä on sen suuri kokovalikoima – helposti sijoitettavasta 2,5 x 5 metristä jättimäiseen 12,5 x 25 metriin. Useimmat valitsevat uintisyvyydeksi 1,35 metriä, joka sopii niin leikkeihin kuin uimakouluun. Ja jos haluat sukeltaa altaaseen ponnahduslaudalta, valitse Classic syvällä päällä!

 

Perinteinen puu tai moderni kestomuovi

Folkpool Classic on saatavana neljänä eri runkomateriaalina, joista jokaisella on omat erityisetunsa. Riippumatta siitä, valitsetko vankan puurungon, modernin kestomuovirungon tai SuperZink- tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän teräsrunkomme, voit olla varma siitä, että saat korkealaatuisen uima-altaan, joka tuo huolettomia uintihetkiä vuosikausiksi eteenpäin.

Folkpool Classic 3 x 6 - nyt 10 465€
Hinta sisältää seuraavat tuotteet: allastikkaat (3 askelta), puhdistuslaite, 6 kW sähkölämmitin, liitäntäpaketti allaskeskuksella, solumuovi, pohjamatto, standardi allaspeite, sekä kemikaali- ja altaanhoitopaketti 9 m imuletkulla

Lisää esimerkkejä
Folkpool Classic 4 x 8 - nyt 12 202€
Hinta sisältää seuraavat tuotteet: allastikkaat (3 askelta), puhdistuslaite, 6 kW sähkölämmitin, liitäntäpaketti allaskeskuksella, solumuovi, pohjamatto, standardi allaspeite, sekä kemikaali- ja altaanhoitopaketti 12 m imuletkulla

Lisää esimerkkejä