Tuotetuki

Dimension One Porealtaiden omistajille

Ohessa on kuvattu joitain mahdollisia ongelmatilanteita, jotka voit itse selvittää/korjata.

Jos Jet 1, Light tai Heat välkkyy näytössä samanaikaisesti tekstin ”CHECK WATERLEVEL AND CLEAN FILTERS - IF PROBLEM CONTINUES, TURN OFF POWER AND RESTART THE SYSTEM – OTHERWISE CALL FOR SERVICE” kanssa, tarkoittaa se, että allas on todennut virtauksessa ongelman. Katkaise sähkönsyöttö altaaseen 30 sekunniksi ja käynnistä uudelleen. 


Jos välkkyminen jatkuu, tarkista seuraavat asiat:
- ettei suodatin ole tukossa, katso "Suodattimen puhdistus" 
- ettei suodattimen alla oleva sisäsuodatinritilä ole tukossa; jos altaassasi ei ole sellaista, olisi sellaisen asentaminen suositeltavaa suojaamaan kierrätyspumppua 
- että kierrätyspumppu toimii moitteettomasti


Kun allas toimii moitteettomasti, tulisi otsonikuplien muodostua altaaseen n. 20-30 cm otsonisuuttimien yläpuolella. Jos kaikki yllämainitut kohdat on tarkastettu, mutta ongelma jatkuu, ota yhteyttä Folkpool-jälleenmyyjään huollon suorittamiseksi.

Jos mitkään toiminnot altaassa eivät toimi ja näytössä lukee ”OVERHEAT” tarkoittaa se, että allas on ylikuumentunut. Ylikuumeneminen tapahtuu, kun veden lämpötila nousuu 44ºC:een. Järjestelmä käynnistyy jälleen, kun lämpötila laskee 43ºC:een. Syynä saattaa olla Dimension One Porealtaiden erinomainen energiatehokkuus, jonka johdosta lämpöenergiaa ei karkaa, kun vesijäähdytteinen kierrätyspumppu on käynnissä ja kun hierontapumput ovat suodatinkierrossa. Tarkasta erillisellä lämpömittarilla, että laitteen ilmoittamat lämpötilat ovat ylipäätään oikein. Jos näin ei ole, ota yhteyttä Folkpool-jälleenmyyjään huollon suorittamiseksi.