Tuotetuki

Nordic Porealtaiden omistajille

Ohessa on kuvattu joitain mahdollisia ongelmatilanteita, jotka voit itse selvittää/korjata.

Jos Nordic-altaasi näytössä vilkkuu kolme diodia, tarkoittaa se virtausongelmaa. Katkaise sähkönsyöttö altaaseen 30 sekunniksi ja käynnistä sitten laite uudelleen. Jos vilkkuminen jatkuu, tarkasta seuraavat asiat:
- ettei suodatin ole tukossa, katso "Suodattimen huolto"
- ettei jokin muu asia estä veden kiertoa altaassa, kuten suljettuja venttileitä konetilassa, tukkeutuneita suuttimia tai vieraita esineitä tukkeutuneena järjestelmään
- että pumppu toimii moitteettomasti

Painevahdin asutuksiin, lataa ohje linkistä Tryckvakts inställning.